Coaching

‘Je leert met meer afstand naar je eigen manier van werken kijken’

Suzanne Brinkman coacht managers en bestuurders om het beste uit zichzelf te halen en hun functioneren te optimaliseren. Een aanvraag voor individuele coaching start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij coaching gaat het immers om veel meer dan kennis en ervaring. Het gaat ook om de klik tussen kandidaat en coach. In een vertrouwelijk sfeer bespreken we de achtergrond van uw vraag, uw loopbaan, leerpunten, patronen en dilemma’s. 

Tijdens het intakegesprek verkennen we de leerdoelen en formuleren we aan de hand hiervan samen een passend aanbod. Soms zijn een paar gesprekken al voldoende en soms richten we een intensiever traject in (geheel op maat dus). Suzanne maakt een heldere opdrachtbevestiging en offerte. Dit voorstel kunt u vervolgens zelf voorleggen aan uw direct leidinggevende (of Raad van Toezicht). 

Voorbeelden van coaching uit de praktijk van BrinQ:

  • Coaching voor managers, directeuren of bestuurders in de zorg 
  • Coaching voor medisch managers
  • Coaching voor Raden van Bestuur (om de onderlinge samenwerking te optimaliseren)
  • Persoonlijke analyse eigen leiderschapsstijl (360 graden feedback)
  • Ondersteuning bij NVZD accredidatie (het analyseren van de 360 graden feedback en het formuleren van het persoonlijk ontwikkelplan)

 

Als onderdeel van een coachtraject kan BrinQ diverse werkvormen of instrumenten inzetten. Met behulp van LSI profielen kunnen we bijvoorbeeld een 360 graden feedback uitzetten en bespreken we het resultaat. Het doel is inzicht te verkrijgen in het effect van het eigen gedrag als leider.

“Suzanne heeft een aanstekelijke energie en is een scherpe gesprekspartner. Ze helpt je te ontdekken wat de kern van je vraagstuk is. Met ruim 20 jaar ervaring in de hectiek en dynamiek van de bestuurskamer weet ze je ook te confronteren. Zij daagt je uit om zelf regie te nemen in praktijkgerichte dilemma’s.”

Deelnemer coaching traject

Coaching - BrinQ - Suzanne Brinkman 1