Werkwijze

Samenwerken met BrinQ begint met een goed gesprek. Tijdens een eerste telefonisch contact kunt u samen verkennen of Suzanne voor uw vraag de juiste persoon is. In een persoonlijk gesprek volgt een verdieping van uw vraag. Suzanne kan snel schakelen. In de afronding van dat gesprek zal zij samenvatten wat ze voor u kan betekenen. 

Heldere opdrachtbevestiging

Bij aanvang van ieder traject maakt BrinQ een heldere opdrachtbevestiging met duidelijke leerdoelen en resultaatgebieden, een concreet plan van aanpak en een begroting van de kosten.

BTW-vrijstelling

BrinQ training & communicatie is CRKBO gecertificeerd en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat trainingen van BrinQ vrijgesteld zijn van BTW. 

Dit is met name interessant voor de zorg, omdat BTW daar kostenverhogend werkt.

 

Samenwerkingspartners

Suzanne Brinkman heeft een uitgebreid netwerk in de zorg. Door de jaren heen zijn er nauwe samenwerkingsrelaties opgebouwd met partners in verschillende disciplines. Deze samenwerkingspartners kunnen uiteraard ook ingezet worden voor een vraag die bij u speelt. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Suzanne werkt intensief samen met:

  • executive coaches voor raden van bestuur
  • ervaren bestuurders die zelf als ervaringsdeskundige (jonge) bestuurders willen coachen
  • begeleiders voor leiderschapsontwikkeling of intervisie van teamleiders in de zorg
  • teamcoaches voor samenwerkingsvraagstukken voor teams
  • interim managers
 

Daarnaast werkt Suzanne samen met het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur en de NVZD.
Zij staat als coach vermeld in de studiegids. 

“Suzanne werkt methodisch en heeft zowel oog voor zaak als persoon, ze weet groepsdynamische processen en persoonlijke ontwikkeling, alsmede betrokkenheid en distantie goed in balans te houden.”

Deelnemer

Werkwijze - BrinQ - Suzanne Brinkman - werkboekjes
Werkwijze - BrinQ - Suzanne Brinkman